O nama

O nama

LUCRUM računovodstvo, knjigovodstvo i poslovno savjetovanje je tvrtka s dugogodišnjim iskustvom u računovodstvenim i knjigovodstvenim poslovima.

Naši ciljevi uključuju pružanje vrhunskih usluga knjigovodstva, računovodstva i poslovnog savjetovanja i pomažu klijentu da u svakome trenutku ima uvid u poslovanje svoje tvrtke.

Zapošljavamo tim stručnjaka upućen u sve aspekte koji se mogu pojaviti u poslovanju.

Bez obzira na opseg zadatka, poslovnom izazovu uvijek pristupamo s dužnom predanošću i preciznošću, zbog čega od nas možete očekivati učinkovitu uslugu, visoku razinu profesionalnost te prilagodbu potrebama i načinu rada poslovnih partnera.Zadovoljstvo nam je osigurati našim klijentima najbolju profesionalnu uslugu i pružiti im jasne odgovorena sva njihova pitanja vezana za računovodstveno poslovanje.

LUCRUM računovodstvo, knjigovodstvo i poslovno savjetovanje vidi sebe kao dio zajednice u kojoj djeluje i investira u nju kroz svoje djelovanje u cilju bolje budućnosti.

Kako bi održali našu izvrsnost, posebnu pažnju pridajemo svakom pojedinačnom klijentu kako bi što uspješnije vodio svoje poslovanje. Obvezali smo se izvršavati visoko kvalitetne računovodstvene usluge, ali smo ponosni i na naše socijalno djelovanje.

Sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti na sve vaše upite i radujemo se vašem posjetu ili pozivu te suradnji na obostrano zadovoljstvo. Ako želite dogovoriti sastanak sa nama i saznati više o uslugama koje nudimo molimo kontaktirajte nas.